Składniki:
kurczak | 1 szt. |
bagietka | 1/2 szt. |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
migdały zmielone | 2 łyzki |
masło | 4 łyzki |
olej | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyzka |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
kurczak | 1 szt. |
bagietka | 1/2 szt. |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
migdały zmielone | 2 łyzki |
masło | 4 łyzki |
olej | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyzka |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: