Przepis i sposób przygotowania na: Makowiec z kremem i ciastkami
Kroki postępowania
Na masę budyniową wyłożyć biszkopty i polać polewą.
białko | 6 |
cukier | 1 szklanka |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
mak | 1 szklanka |
kasza manna | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 6 |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 |
mleko | 3 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
biszkopty okrągłe | 30 dag. |
woda | 3 łyżki |
margaryna | 2 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: