Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajak nadziewane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

natka pietruszki
kiełbasa chuda 30 dag
majonez 4 łyżki
śmietana 18 proc 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajak nadziewane

Jaja gotujemy ,obieramy i przekrajamy na pół .Wyciągamy żółtka .Do żółtek dodajemy majonez pociętą natkę pietruszki ,pokrojoną kiełbasę ,śmietanę i doprawiamy do smaku .Mieszamy widelcem na jednolitą masę .Masą tą wypełniamy połówki jaja.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 09.11.2013 14:26
pyszne jajeczka
caralajna 31.03.2013 17:27
pyszne jajka
edyta44 20.11.2012 17:18
pycha
leonkot 27.08.2012 20:18
z kieleckim... tak jak lubię :)
Juleczka20 06.05.2012 20:38
super
Juleczka20 06.05.2012 20:38
super
zdzislawa2 13.04.2012 13:36
super
tomosatomos 08.04.2012 14:20
extra
sara1 08.03.2012 10:02
atrakcyjne danie
manaika 03.03.2012 20:26
super!
Jodaj 17.02.2012 10:17
pyszne te jajeczka :)
Marek6 18.09.2011 00:38
super
Marzena34 13.04.2011 14:44
święta tuz tuż,przyda sie taki przepis
Marzena34 13.04.2011 14:44
święta tuz tuż,przyda sie taki przepis
ben-ka 07.01.2011 09:54
Z kiełbaską nie robiłam:)
wiktor188 26.12.2010 14:04
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak