Składniki:
olej rzepakowy | 50 ml |
szparagi białe | 500 g |
cebula biała | 2 sztuki |
bulion warzywny | 700 ml |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
olej rzepakowy | 50 ml |
szparagi białe | 500 g |
cebula biała | 2 sztuki |
bulion warzywny | 700 ml |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: