Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 2 szklanki
mleko w proszku 2 szklanki
margaryna 1 kostka
herbatniki 40
kakao 3-4 łyżki
woda 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy

Margarynę, cukier, kakao, pół szklanki wody zagotować. Wlać do mleka i pokruszonych herbatników. Wymieszać i wlać na wysmarowaną blachę. Ostudzone wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 09.12.2014 12:38
sto lat nie robiłam, więc chyba czas najwyższy ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak