Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne buleczki

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto drożdżowe: . .
drożdże . .
mąka . .
woda . .
sos pomidorowy . .
żółty ser . .
parówki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne buleczki

Z ciasta formujemy try rowne czesci i kazda rozwałkowujemy na prostokąt i smarujemy sosem,ja użyłam sosu chili Kielecki,ukladamy cieniutkie plasterki parowek,lub innej wedlinki i rownomiernie posypujemy serem.Zwijamy jak roladę.Kroimy na grube plastry.Posrodku kazdego robimy podluzne wglębienie nozem.Pieczemy na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 24.09.2011 12:08
mniam
Goya 24.09.2011 12:08
mniam
Goya 24.09.2011 12:08
mniam
agata1722
agata1722 19.07.2011 20:02
to jest lepszy sposób wykorzystania składników niż pizza domowej roboty- znakomite
Beata73 29.08.2010 16:28
świetne!
cichor 25.08.2010 08:55
pyszotka
Margo1 17.08.2010 09:00
Wyglądają jak naleśniczki
Agnieszka_B 15.08.2010 21:16
Pychota:)
mehia 15.08.2010 14:57
ekstra :)
anja3107 13.08.2010 18:06
pychota
Gosia40 13.08.2010 08:34
Ciekawy przepis... Wypróbuję przy najbliższej okazji
Kate131 12.08.2010 08:17
super
iwa643 09.08.2010 07:54
juz pisałam na FB super i zrobie takie na bank

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak