Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe koreczki a\'la jeżyk

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 3 plasterki
marynowany czosnek 10 szt
ser żółty 3 plastry
papryka konserwowa 5 kawałków
ogórki konserwowe 5 szt
seler naciowy 2 gałązki
ogórek świeży 2 szt
winogrona 10 szt
kapusta 1/2 szt
wykałaczki
oliwki zielone 10 szt
salami 10 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe koreczki a\'la jeżyk

Wszystkie składniki pokroić na mniejsze kawałki.
Kapustę owijamy folią aluminiową. Na wykałaczki nabijamy dowolnie różne składniki, wbijamy w kapustę blisko siebie tworząc jeżyka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 27.06.2012 22:53
wyglądają pysznie
elzbietar64 23.03.2012 17:53
świetna przekąska
jasiek 27.12.2011 23:58
ładnie
kochanyptysiu 14.07.2011 14:30
samo zdrowie
oliwkowa
oliwkowa 21.03.2011 13:46
Apetycznie wyglada
bas113 14.02.2011 19:00
rewelacyjnie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak