Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew biała 1/2 kg
śmietana 12% 100 ml
majonez 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
sok z cytryny 1/2
sól i pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew umyć ,obrać ,zetrzeć na tarce o grubych oczkach ,a potem lekko odcisnąć. Wymieszać ze śmietaną ,majonezem ,musztardą i doprawić do smaku solą ,pieprzem ,cukrem oraz sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 25.09.2014 18:35
super smaczna suróweczka
DorotaZ 25.09.2014 16:48
Musi być pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak