Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki nadziewane

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 6 porcji
papryka 1/4 strąka
olej do smażenia
włoszczyzna 2 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki nadziewane

Schab lekko \"rozbijamy\", nacieramy olejem. Na środek układamy włoszczyznę a w sam środek po kawałku papryki. Zawijamy roladki i spinamy wykałaczkami (można związać nitką). Zapiekamy w piekarniku po uprzednim obsmażeniu.
Można przygotować z niego dowolny sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak