Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy zawijane

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki rosołowe wołowe 2 szt.
wołowina bez kości 1 kg
cebula biała 2 szt.
Musztarda francuska Prymat 2 łyzki
tłuszcz do smażenia 4 łyzki
pieprz do smaku
ogórek 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy zawijane

Wołowinę pokroić na plastry i rozbić. Na każdy plaster kłaść ćwiartkę cebuli, słupek ogórka. Posmarować musztardą i zawinąć w rulon. Zrazy ułożyć w rondlu i podlać wodą z rozpuszczonymi kostkami wołowymi. Dusić ok.60 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 21.06.2012 20:10
Pycha
Paulina33 24.05.2012 11:39
uwielbiam zrazy
berys18 07.02.2011 12:54
bardzo lubię zrazy, fajny przepis
Grażyna13 12.11.2010 14:52
Pycha, lubię bardzo :)
iwona332 19.09.2010 19:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak