Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z młodej kapusty z koperkiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki rosołowe 2 szt.
ziemniaki młode 1/2 kg
koperek 1 pęczek
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
Ziele angielskie mielone Prymat 4 szt.
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z młodej kapusty z koperkiem

Kostki rosołowe zagotuj w litrze wody, Dodaj poszatkowana kapustę i pokrojone młode ziemniaki.Pod koniec gotowania dodaj liście laurowe i ziele angielskie. Tuz przed podaniem dołóż posiekany koperek. Dopraw pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 24.10.2013 16:20
fajny pomysl
mamusia1 28.08.2013 08:56
moja ulubiona
mamusia1 19.07.2013 08:09
pyszna i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak