Sałatka z pieczarek marynowanych

Sałatka z pieczarek marynowanych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korniszony

    5 sztuk
  • szynka konserwowa

    15 dag
  • szczypiorek posiekany

    1 pęczek
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • sól do smaku

  • czosnek

    1 ząbek
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
  • olej sojowy

    5 łyżek
  • fasola czerwona z puszki

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolke odsaczyc , pieczarki rowniez odsaczyc , Pieczarki pokroic w plasterki , ogorki tez w plasterki , szynke kroimy w cienkie slupki .Do skladnikow dodac pokrojony szczypiorek , pietruszke , doprawic , sola i pieprzem , dodac olej , wymieszac . Schlodzic w lodowce

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Przepisy Joanny

19.02.2014 18:41
pyszna czasami ją robię

iwa643

15.08.2010 10:41
robie bardzo podbnie

Natalia/tubisiek

12.08.2010 08:47
proste a pyszne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat