Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pieczarek marynowanych

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

korniszony 5 sztuk
szynka konserwowa 15 dag
szczypiorek posiekany 1 pęczek
natka pietruszki 1 pęczek
sól do smaku
czosnek 1 ząbek
pieczarki marynowane 1 słoik
olej sojowy 5 łyżek
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczarek marynowanych

Fasolke odsaczyc , pieczarki rowniez odsaczyc , Pieczarki pokroic w plasterki , ogorki tez w plasterki , szynke kroimy w cienkie slupki .Do skladnikow dodac pokrojony szczypiorek , pietruszke , doprawic , sola i pieprzem , dodac olej , wymieszac . Schlodzic w lodowce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Przepisy Joanny 19.02.2014 18:41
pyszna czasami ją robię
iwa643 15.08.2010 10:41
robie bardzo podbnie
Natalia/tubisiek 12.08.2010 08:47
proste a pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak