Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z sardynek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 25 dag
puszka sardynek 1 puszka
cebula 0,5 sztuki
jajko 2 sztuki
sól
piperz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z sardynek

Cebulę należy pokroić w drobną kostkę, posypać solą, aby skruszała i odstawić na kilka minut (5-10). następnie dodać resztę składników i dokładnie wymieszać, rozdrabniając je jeszcze widelcem, tak aby powstała pulchna masa.
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak