Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
papryka czerwona 1 sztuka
szczypiorek 1 sztuka
oliwa 3 łyżki
cebula 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

Kapustę kiszoną odsączam i lekko siekam.
Paprykę czerwoną przecinam wzdłuż, pozbawiam gniazda nasiennego, po czym kroję i dodaję do kapusty.
Całość łączę z oliwą, drobno posiekaną cebulą oraz pieprzem. Na koniec posypuję surówkę posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 13.09.2014 12:16
smaczna do rybki :)
Wacław 13.09.2014 11:56
bardzo dobra do obiadu :-)
Renata9 13.09.2014 11:39
pomysłowa surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak