Surówka z kapusty kiszonej

Surówka z kapusty kiszonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    300 gram
  • marchewka

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • sól, pieprz, cukier

    do smaku
  • oliwa z oliwek

    3 łyżki
  • jabłko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Posypać solą i zostawić żeby zmiękła. Kapustę pokroić. Jabłko i cebulę obrać, umyć i zetrzeć na grubej tarce. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą i przyprawami. Podawać jako dodatek do mięs.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

12.06.2011 19:17
pycha

Mirka-Ludomila

09.04.2011 09:52
pyszne sa takie surówki

mela251

03.11.2010 08:57
rewelka

Dorota71

25.09.2010 12:24
mniam

izoldaaa6

31.08.2010 11:02
robie identycznie zwłaszcza do rybki :)

SmakolykiJoanny

31.08.2010 10:34
kiszona kapusta moja ulubiona

pauluna

25.08.2010 19:43
smaczna jets

marzencia2007

25.08.2010 08:48
robię dokładnie tak samo :)

plocia

08.08.2010 13:58
uwielbiam kiszoną kapustę

RenataZ-et

08.08.2010 10:48
Pyszna, szybka i do wszystkiego!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat