Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
marchewka 2 sztuki
cebula 1 sztuka
sól, pieprz, cukier do smaku
oliwa 3 łyżki
jabłko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Posypać solą i zostawić żeby zmiękła. Kapustę pokroić. Jabłko i cebulę obrać, umyć i zetrzeć na grubej tarce. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą i przyprawami. Podawać jako dodatek do mięs.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 12.06.2011 19:17
pycha
Mirka-Ludomila 09.04.2011 09:52
pyszne sa takie surówki
mela251
mela251 03.11.2010 08:57
rewelka
Dorota71 25.09.2010 12:24
mniam
izoldaaa6 31.08.2010 11:02
robie identycznie zwłaszcza do rybki :)
SmakolykiJoanny 31.08.2010 10:34
kiszona kapusta moja ulubiona
pauluna
pauluna 25.08.2010 19:43
smaczna jets
marzencia2007 25.08.2010 08:48
robię dokładnie tak samo :)
plocia 08.08.2010 13:58
uwielbiam kiszoną kapustę
RenataZ-et 08.08.2010 10:48
Pyszna, szybka i do wszystkiego!
Margo1 08.08.2010 10:33
Kto nie robił takiej surówki , chyba wszyscy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak