Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Soczyste mięsko z marynaty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa
kostka rosołowa
oliwa

Porada

Takie mięsko można upiec na grilu.

Przepis i sposób przygotowania na: Soczyste mięsko z marynaty

Polędwicę pokroić na plastry [ nie za cienkie , ale i nie za grube].Oliwę utrzeć z kostkami rosołowymi. Marynatą natrzeć płaty i odstawić na godzinę .Następnie smażyć na wolnym ogniu, kilka razy przewracając mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DorotaZ 12.09.2014 17:51
Ciekawy pomysł:)
gusia1000 12.09.2014 11:49
Rarytas dla mięsożerców.
Zdzisław 12.09.2014 09:00
dla mnie to pyszny obiad i pięknie podany
Magula 12.09.2014 08:05
Pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak