Przepis i sposób przygotowania na: Maślaki na włoskim cieście
Kroki postępowania
Do miski wsypujemy mąkę, sól, oregano, tymianek, keczup.
mąka pszenna | 2 szklanki |
drożdże | 33 g |
woda | 200 ml |
sól | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
keczup | 2 łyżki |
grzyby leśne | maślaki 700 g |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
ser żółty | 7 plastrów |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
keczup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: