boczek zapiekany na warzywach

boczek zapiekany na warzywach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    500 gram
  • cebula biała

    500 gram
  • pieczarki

    200 gram
  • przyprawa do dań Kucharek

    do smaku
  • olej do smażenia

  • boczek

    1 kilogram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

boczek myjemy gotujemy pół godziny. Warzywa myjemy , cebulę kroimy w piórka, marchewkę ścieramy na tartce o dużych oczkach. Pieczarki kroimy na czastki. Warzywa układamy w brytwanie 2/3 na spód następnie przyprawiony boczek i resztę warzyw. podlewamy olejem pieczemy 40 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

norweska20

09.02.2014 15:08
smaczne danie

Gonia555

11.08.2011 21:13
polecam

Margo1

07.08.2010 14:44
Jak widać smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat