Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczek zapiekany na warzywach

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 500 gram
cebula biała 500 gram
pieczarki 200 gram
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
olej do smażenia
boczek 1 kilogram

Przepis i sposób przygotowania na: boczek zapiekany na warzywach

boczek myjemy gotujemy pół godziny. Warzywa myjemy , cebulę kroimy w piórka, marchewkę ścieramy na tartce o dużych oczkach. Pieczarki kroimy na czastki. Warzywa układamy w brytwanie 2/3 na spód następnie przyprawiony boczek i resztę warzyw. podlewamy olejem pieczemy 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 09.02.2014 15:08
smaczne danie
Gonia555 11.08.2011 21:13
polecam
Margo1 07.08.2010 14:44
Jak widać smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak