Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiszona kapusta z jarzębiną

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kapusta kg
jarzębina 30 dkg
śliwki 30 dkg
Liść laurowy suszony Prymat
sól 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: kiszona kapusta z jarzębiną

kapustę drobno szatkujemy i solimy.jarzębinę parzymy wrzątkiem.śliwki drylujemy.w kamiennym naczyniu układamy na przemian kapustę i owoce,przesypując przyprawami.silnie ubijamy.nakrywamy talerzem i obciążamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 07.08.2010 10:53
ciekawa ta jarzębina

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak