Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno-rzodkiewkowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
rzodkiewki 5 szt
szczypiorek
jogurt naturalny 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno-rzodkiewkowa

Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Rzodkiewkę zetrzeć również na tarce o małych oczkach, a szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać jogurt naturalny, musztardę oraz doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Całość dokładnie wymieszać i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 23.11.2014 18:06
bardzo dobra
ppaulina 14.09.2014 12:16
pyszna sałatka
Futka 13.09.2014 07:44
przepyszna sałatka! :)
JOANNA16 12.09.2014 09:09
pyszna sałatka))
ONY_za_kare 11.09.2014 16:17
dobra sałatka
Mel Kimbra 10.09.2014 18:49
na pewno spróbuję.
Anna20 10.09.2014 06:51
Pyszna, lubię takie :)
gusia1000 09.09.2014 23:38
Dobra sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak