Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z sosem koperkowo - ziołowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2
marchewka 2
ogórek zielony 2
cebula biała 1
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z sosem koperkowo - ziołowym

Kapustę szatkujemy, marchew obieramy, a natępnie ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebule kroimy w słoneczka, a ogórka nie obieramy tylko kroimy na paski. Sos rozrabiamy z olejem i wodą. Dodajemy sos do warzyw i gotowe po 10 min. do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak