Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa z lanymi kluskami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki rosołowe 2 kostki
woda 1 L
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa z lanymi kluskami

zagotowac wodę,dodac kostki rosołowe,.Jajka(2szt.) rozbic z mąka(2 łyzki) i mlekiem((1łyzka).Miszanine wlać cienka stróżka na gotujący rosol.Rozdrzac masło((1 łyzka) ,obrac i posiekac cebule(!szt.),przesmazyc na rumiano,dodac do rosołu,.Przed podaniem przyprawic śmietana(0,5szklanki),oproszyc pieprzem,sola i koperkiem(pęczek).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 20.08.2011 10:50
fajna
Barbara55 28.06.2011 17:38
może być smaczna
rakow2
rakow2 21.02.2011 14:57
dobra zupa nie jest zła
beata.81 27.04.2010 16:12
dobra zupka ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak