Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza gryczana z pieczarkami.

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza gryczana 2 woreczki
pieczarki 4 szt
cebula 1 szt
masło klarowane 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana z pieczarkami.

Kaszę gotujemy w osolonej wodzie.
Na patelnię dajemy masło i pokrojoną w kostkę cebulę chwilę smażymy.
Pieczarki duże obieramy myjemy i kroimy w plasterki dodajemy do cebuli.
Cały czas mieszamy aż pieczarki będą miękkie .
Dodajemy kaszę doprawiamy mieszamy i dodajemy 5 dkg serka topionego chwilę podgrzewamy .
Pod koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki .
Podajemy na ciepło.

POLECAM!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 07.10.2015 08:45
smaczny pomysł
Klausia 17.12.2014 13:35
ciekawy sposób na kaszę :)
Róża1 17.09.2014 10:27
fantastyczny pomysł Gosiu !!!! zabieram przepis :-)
norweska20 15.09.2014 09:18
smaczny dodatek do obiadu
gusia1000 09.09.2014 23:44
Dobre jedzenie.
caralajna 09.09.2014 15:44
uwielbiam taki zestaw
cris04 09.09.2014 14:29
Kasza gryczana z grzybami to bardzo smaczne połączenie..........
mysza75 09.09.2014 10:13
bardzo fajna kasza coś dla mnie
gosia56 09.09.2014 10:10
Bardzo dziękuję za miłe komentarze ;)
Barbara13 08.09.2014 22:40
bardzo ciekawa propozycja
ada.la 08.09.2014 22:07
ciekawe danie
pestka 08.09.2014 20:15
lubię bardzo dania , w których jest kasza gryczana
gosia1988 08.09.2014 19:57
pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak