Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z pieczarkami i wędliną
Z tak przygotowanego ciasta smażyć na rozgrzanym oleju małe kotleciki, z obu stron na złoty kolor.
jajko | 2 szt |
pieczarki | 30 dag |
szynka | 20 dag |
ser żółty | 20 dag |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
jogurt grecki | 3 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: