Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane nadziewane bułeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4 sztuki
kiełbaski bawarskie 3 sztuki
smażone marynowane papryki 50 g
oliwki 1 garść
czosnek ząbki 3
mozarella 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane nadziewane bułeczki

1. z bułek ścinamy wierzch, wydrążamy środek
2. papryki kroimy w kostkę, oliwki na pół, kiełbaski w grube plasterki
3. czosnek obieramy i obsmażamy na rumiano, kroimy w grube plasterki
4. składniki mieszamy, faszerujemy nimi bułki,
5. mozzarelle kroimy w cztery plastry układamy na każdej bułce,
6. wkładamy bułeczki do piekarnika rozgrzanego do180 stopni celcjusza na 10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 25.09.2011 16:47
super
Kate131 11.06.2011 08:25
fajne
Jolanta40 17.05.2011 09:29
fajny pomysł na danie piknikowe
Dorota76 23.03.2011 21:45
świetnie wyglądają
Monika179
Monika179 30.10.2010 09:51
swietny przepis
bogumiła3 20.09.2010 16:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak