pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5
  • ser

    10-15 dag
  • szynka

    10-15 dag
  • szczypiorek

  • majonez, musztarda

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo i studzimy. Szynke i jajka kroimy w drobną kostkę, ser scieramy na tarce o dużych oczkach, a szczypirek siekamy. Dodajemy majonez i musztarde ( w proporcji 1 duża łyzka - 1 mała łyżka). Przyprawiamy solą. Podajemy z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

02.12.2010 18:14
proste i dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat