Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa
Kroki postępowania
Smacznego:))
mięso wieprzowe | 30 dag |
kiełbasa wiejska | 1-2 |
kiełbasa śląska | 1-2 |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
marchew | 2-3 szt |
por | 1/2 szt |
seler | 1/2 szt |
ziemniaki | 5-6 szt |
pietruszka | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 p |
fasola | 1 p |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
natka pietruszki | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
majeranek | |
kostka rosołowa | 1 szt |
olej do smażenia | |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: