Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z fasolą

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 pomidorow
1 puszka fasoli białej lub czerwonej
sól, pieprz
ogórki 2 szt.
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z fasolą

Kapustę opłukać osuszyć.Poszatkować.Pomidory i ogórki umyć obrać pokroić w kostkę.
Fasolę osączyć z zalewy.Kapustę , pomidory, ogórki wymieszać.Dodać fasolę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Dodać 3 łyżki majonezu i 2 łyżki jogurtu naturalnego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 10.07.2012 19:00
fajna
bami 25.02.2012 01:14
Smaczności! :)
Iwusia 23.09.2011 21:10
wygląda apetycznie
Sylwia56
Sylwia56 11.09.2011 14:34
pycha
gusia1000 03.06.2011 14:42
Znakomita surówka.
eli_555 08.09.2010 21:29
fajna surówka
iwona332 13.08.2010 00:05
super
aginaa 11.08.2010 09:54
super
iwona332 11.08.2010 00:04
super
Margo1 06.08.2010 14:10
Hmm... ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak