Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 plastry sera żółtego
sól, pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
3 łyzki mąki
olej do smażenia
parówki 4 szt
pasztet 4 łyżki
filet z kurczaka podwójny 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki

Filet z kurczaka pokroić na cztery kotlety,rozbic na dość duże płaty, posolic i posypac pieprzem.Na tak przygotowane mięso położyc plaster sera, posmarowac pasztetem i polozyć parówkę. Całość zwinąc i spiąc długa wykałaczką. Gotowe roladki opanierowac w mące ,jajku i tartej bułce,smazyc na rumiano z każdej strony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 05.09.2010 00:20
super
Klaudia007 18.08.2010 11:09
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak