Łosoś na pomidorowej fali

Łosoś na pomidorowej fali

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    2
  • oliwa z oliwek

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotowujemy kawałki folii aluminiowej o wymiarach ok.25x 25cm.Łososia rozmrażamy i układamy na folii,którą wcześniej smarujemy oliwą.Na wierzchu ryby kładziemy pokrojone w ćwiartki pomidory,całość solimy,skrapiamy oliwą i posypujemy posiekaną bazylią.Folię zawijamy tworząc szczelne pakiety,które układamy na średnio rozgrzanym grillu.Pieczemy około 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat