sos śmietanowo - koperkowy

sos śmietanowo - koperkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    pół pęczka
  • śmietana 12%

    200 ml
  • ocet 10 %

    łyżeczka
  • sól czosnkowa

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śmietanę mieszamy z posiekanym koperkiem dodajemy sól, pieprz i łyżeczkę octu. Jak nie posiadamy octu to można użyć soku z cytryny. odstawiamy na godzinę by się \"przegryzł\" polecam do naleśników, mięsa lub na kanapki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat