Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka na grilla

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
ogórek zielony 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
koperek 0,5 pęczka
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka na grilla

Kapustę poszatkować. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Cebulę czerwoną i paprykę również pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, polać warzywa, wymieszać. Podawać do dań z grilla lub do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 20.08.2014 20:28
fajna sałatka
Aleksandra/Olcia 20.08.2014 19:48
robie podobne sałatki pycha
Patriszja
Patriszja 20.08.2014 19:23
super smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak