Resztki po rosole czyli smażone udka:)

Resztki po rosole czyli smażone udka:)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 porcje z rosołu-udka kurczaka

  • mąka

  • papryka ostra mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięsko wyjąć z rosołu i osączyć.Posypać papryką mieloną i zostawić na kilka min.Panierować w mące,jajku,znów w mące i bułce.Smażyć na oliwie z łyżką masła.Proste,chrupiące i znane.Bo nic się nie może zmarnować :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat