Surówka z jabłek i jeżyn.

Surówka z jabłek i jeżyn.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    3 szt
  • jeżyny

    25 dag
  • śmietana kremowa 30%

    1/2 szklanki
  • cukier puder

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w kostkę, jeżyny połączyc z jabłkami. Posypać cukrem pudrem i polać śmietanką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat