Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki do każdego mięsa.
Kroki postępowania
Weź szklankę i wlej do niej 3 łyżki oliwy z oliwek, 3 łyżki wody. Wsyp do szklanki sos z torebki i wymieszaj. Przelej wszystko do miski.
Smacznego.
kapusta pekińska | 1 sztuka mała |
papryka konserwowa | 1 większa papryka |
pomidor | 1 sztuka |
kukurydza w puszce | 3 łyżki |
cebula biała | 1/2 sztuki |
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat | 1 opakowanie |
oliwa | 3 łyżki |
woda letnia | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: