Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faworki mięsne

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczka 700 gram
przyprawa gyros 1 opakowanie
olej 3 łyżki
sok z cytryny 100 mililitrów
musztarda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: faworki mięsne

Kurczaka lekko rozbic, pokroic na małe kwadraty w śodku wycinamy otwór przez który przekładamy jeden koniec. musztarde,sok z cytryny oraz przyprawe mieszamy i marynujemy w niej mieso przez 1 godzine. Następnie smażymy w rozgrznym tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 21.02.2011 18:14
ciekawy przepis
kakiaa 06.08.2010 17:46
Proste i smaczne - najlepszy przepis na pyszne danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak