Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuka
cebula
sól
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z jajek

Jajka gotujemy na twardo, ugotowane odstawimy do ostygnięcia. Obieramy ze skorupki, rozdrabniamy widelcem, dodajemy pokrojona w kostkę cebulę. Dodajemy majonez, przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 04.08.2014 07:51
cebuli jeszcze nigdy nie dodawałam
Ola1984 04.08.2014 07:51
Mój smak dzieciństwa :) Robię taką od lat, ale bez cebulki, z żółtym serem i szczypiorkiem. Pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak