roladki drobiowe faszerowane miesem mielonym

roladki drobiowe faszerowane miesem mielonym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    4 filety
  • mięso mielone wołowe

    250 gram
  • jajka

    2 sztuki
  • sól, pieprz

    1 do smaku
  • olej

    6 łyżek
  • bułka tarta

    1 opakowanie
  • przyprawa do mięsa mielonego

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety myjemy, rozbijamy. Mieso mielone mięszamy z jajkiem i przyprawa do miesa mielonego. Na rozbite filety układamy cienka warstwe miesa mielonego ,zwijamy. Powstałe roladki panierujemy w jajku i bułce. smazymy na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pawlito

14.12.2013 10:29
chętnie bym zjadł takie danie

Ewelina47

30.12.2010 08:08
mniamm

eli_555

18.10.2010 00:13
smaczne te roladki

matii6

09.09.2010 20:03
fajny przepis i na pewno smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat