Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 1 szt
koperek
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Kroki postępowania

1
Obieramy rybę z ości. Może być makrela, ja zrobiłam z wędzonym leszczem.
Krok 1 - Pasta rybna foto
2
Dodajemy posiekany koperek.
Krok 2 - Pasta rybna foto
3
I skrapiamy sokiem z cytryny.
Krok 3 - Pasta rybna foto
4
W zależności jak słona jest ryba, można doprawić solą. Mieszamy i gotowe.
Krok 4 - Pasta rybna foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 30.07.2014 21:02
Często robię podobną
Mira85 30.07.2014 20:56
bardzo lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak