Remanenetówka

Remanenetówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udko wędzone

    1 szt
  • podudzie porowikowo ziołowe

    1 szt
  • mieszanka meksykańska ze słoika

    1 sloik
  • ogórek konserwowy

    7 szt
  • pikantny sos musztardowy

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz kolorowy

    do smaku
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • jogurt bałkański

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mieszankę odcedzić z zalewy.
Ogórki konserwowe pokroić w kostkę.
Szczypiorek umyć, osuszyć, pokroić.
Udko i podudzie oddzielić od kości, pokroić w kostkę i wszystkie składniki wrzucić do miski.
Dodać sól i pieprz, majonez, sos musztardowy i jogurt i wymieszać.
W razie konieczności jeszcze doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

14.07.2012 23:11
pycha;)

cukiereczek

17.05.2012 11:36
smaczna

ZEWA

11.05.2012 08:54
zabawna, bo sałatka z przeglądu lodówki. Ale smaczna była

emeslive

10.05.2012 22:38
Zabawna nazwa, ale sałatka poważnie smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat