Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana wieprzowina

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1,5 kg
czosnek 1,2 czosnku
Majeranek suszony Prymat
paryka czerwona 1 szt
pieczarki 1 kg
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana wieprzowina

Mięso umyj, natrzyj delikatem. Natnij robiąc kieszeń. Paryke i cebulę pokruj w kostkę, pieczarki zetrzyj na tarce, czosnek posiekaj. Warzywa i pieczarki podsmaż na oliwie, przypraw. Farszem napełnij mięso, zeszyj. Ułóz w formie, piecz ok. 560 min. w temp. 180C. Po upieczeniu pokroic i pdoawac z surówka kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak