faszerowana wieprzowina

faszerowana wieprzowina

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe bez kości

    1,5 kg
  • czosnek

    1,2 czosnku
  • majeranek Prymat

  • paryka czerwona

    1 szt
  • pieczarki

    1 kg
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyj, natrzyj delikatem. Natnij robiąc kieszeń. Paryke i cebulę pokruj w kostkę, pieczarki zetrzyj na tarce, czosnek posiekaj. Warzywa i pieczarki podsmaż na oliwie, przypraw. Farszem napełnij mięso, zeszyj. Ułóz w formie, piecz ok. 560 min. w temp. 180C. Po upieczeniu pokroic i pdoawac z surówka kapusty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat