Przepis i sposób przygotowania na: zupa z cukinii, fasolki szparagowej i kwiatów dyni
Kroki postępowania
Do zupy dodać cebulkę i mleko kokosowe. Doprawić kurkumą, solą, pieprzem, sosem sojowym i octem winnym. Gotować razem 2-3 minuty.
Smacznego.
wywar warzywny | 3 szklanki |
cukinia | 200 g |
fasolka szparagowa | 150 g |
dynia | 5-10 świeżych kwiatów |
cebula biała | 1 średnia |
czosnek | 2 ząbki |
mleko kokosowe | 3/4 szklanki |
sos sojowy | do smaku |
ocet winny | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
masło | do smażenia |
cukier | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: