Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowo-rzodkiewkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 5 sztuk
koperek 2 łyżki
majonez light 3 łyżki
jogurt grecki 5 łyżek
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska ziołowa Prymat w młynku

Porada

Rewelacyjny do mięs smażonych, grilowanych, do wędliny i kanapek.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowo-rzodkiewkowy

Rzodkiewki myjemy, osuszamy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Posiekany koperek łączymy razem z rzodkiewkami, dodajemy majonez oraz jogurt i doprawiamy solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 17.07.2014 23:04
przepyszny , zabieram przepis :-)
Iwusia 17.07.2014 22:02
ale pysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak