Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

świeżych jajek 6
cebulki 2
łyżki masła 3
Pieprz biały mielony Prymat do smaku:
sól do smaku:

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką

Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Smażyć na niezbyt dużym ogniu aby się zeszkliła, ale nie zrumieniła zbytnio. Wbić jajka, oprószyć całość solą i pieprzem. Smażyć mieszając aż do uzyskania ulubionej konsystencji. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 31.10.2013 07:39
u nas też wszyscy taką lubią
Jarlin 28.09.2011 10:01
Prostota jest najlepsza
Ewa111 06.08.2010 13:31
Też robię taką
sylwiachmiel 06.08.2010 07:46
mój maz taka lubi :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak