fasolka szparagowa w śmietania

fasolka szparagowa w śmietania

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    50 dag
  • cebula

  • śmietana 12%

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę kroimy na małe kawałki i gotujemy w osolonej wodzie cebulę kroimy w kostkę fasolkę odcedzamy mieszamy z cebula zalewamy śmietaną doprawiamy i mieszamy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aleksa123

07.05.2011 07:33
W ten sposób przyrządzonej fasolki jeszcze nie jadłam. Spróbuje.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat