Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby z majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 45 dag
mąka ryżowa 3 łyżeczki
cebule 2 sztuki
majeranek 2 łyżeczki
czosnek 1 ząbek
olej 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby z majerankiem

Grzyby,cebulę i czosnek pokroić w cienkie paski dodać na gorący olej , przyprawić solą i pieprzem i dusić pod przykryciem od czasu do czasu mieszając.Dodajemy majeranek , jak sok z grzybów się prawie wygotuje dodajemy mąkę ryżową, mieszamy dolewamy trochę wody i dusimy 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak