Nadzienie do jabłecznika

Nadzienie do jabłecznika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

  • jabłka

    4 szt
  • szczypta cynamonu

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać, utrzeć na tarce jarzynowej o dużych otworach, posypać cukrem i doprawić cynamonem, ewentualnie, jeśli nadzienie jest za rzadkie, dodać trochę tartej bułki, wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat