Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi, marchwi i pora

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew biała 3 szt
marchew 3 szt
por 1 szt
majonez w/g potrzeb
Kucharek przyprawa uniwersalna
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi, marchwi i pora

Kroki postępowania

1
Rzodkiew, marchew i pora obrać, umyć.
Krok 1 - Surówka z białej rzodkwi, marchwi i pora foto
2
Nastepnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach marchew i rzodkiew, a por pokroić w cieniutki kawałeczki.
Krok 2 - Surówka z białej rzodkwi, marchwi i pora foto
3
Przygotowane warzywa przełozyć do miski, dodać majonez w/g potrzeb, doprawić kucharkiem i pieprzem.
Schłodzić przed podaniem.
Krok 3 - Surówka z białej rzodkwi, marchwi i pora foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.09.2016 09:39
bardzo smaczna
IwonaDD 09.07.2014 12:39
prosta, zdrowa i pyszna
dodi 09.07.2014 08:59
pyszna i zdrowa zarazem
Kejti 09.07.2014 08:31
Smaczna do obiadu :-)
gusia1000 09.07.2014 00:15
Zdrowa, kolorowa, smaczna, tania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak