Schabowy w panierce

Schabowy w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    5 plastrów
  • jajko

    2 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • sezam

    3-4 łyżki
  • bułka tarta

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem dość cienko, popieprzyć, posolić. Jajko roztrzepać. Kotlety obtaczać w jajku,posypać sezamem i obtoczyć w bułce tartej.Smażyć na gorącym tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna28

02.06.2012 10:18
takie są najlepsze:)

grasylwia

01.06.2011 12:34
dokładnie pyszny :)

sylwiachmiel

09.09.2010 11:19
pyszne kotleciki :)

Ewa109

01.09.2010 21:43
smaczne:)

Monika193

08.08.2010 11:10
uwielbiam taki kotlecik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat